Sök ett spännande extrajobb

För studenter så handlar mycket av vardagen om att vända på kronor och ören för att få livet att gå ihop. Man har sällan något överflöd av pengar på fickan och det finns dessutom sällan någon chans att dryga ut kassan genom något extrajobb. Detta med tanke på att man studerar och därmed viger dagarna åt att sitta på föreläsningar, skriva på uppsatser eller läsa läxor.

Det finns extrajobb - men få vet var man söker dem. Vi kan ge exempel på extrajobb som passar perfekt för studenter och där man definitivt kan söka sig om man behöver få lite extra slantar i kassan. Felet många gör är att man inte ser till exempelvis lagerjobb så man söker studentjobb - man stirrar sig blind på extrajobb i affärer eller i butiker.

Hitta ett bra studentjobb

Lagerjobb är, enligt oss, ultimata studentjobb. Ett påstående som vi lutar oss mot följande punkter för att stärka:

  • Obekväma arbetstider. Ett lagerjobb innebär att man kan jobba kvällar, nätter och helger - tider som är obekväma för gemene man, men helt perfekta för en student. Direkt från skolbänken till lagret och dessutom tjänar man mer under dessa tider.
  • Bra arbetskamrater. På ett lager är man en viktig kugge i ett helt maskineri och de flesta upplever att man har väldigt roligt på jobbet. Det händer saker hela tiden, tempot är högt och man får hela tiden spännande uppgifter som gör att tiden går fortare. Inte sällan så utvecklas fina relationer på dessa arbetsplatser.
  • Möjlighet att välja arbetstider. En annan fördel är att man vid dessa extrajobb kan skapa egna scheman. Har du stressigt på skolan så kan du under denna tid ligga lågt med arbetspassen; detta för att göra det motsatta under de perioder då skolan kräver mindre ansträngning.
13 Jun 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)