Hitta rätt apparatskåp

Hur ser ditt apparatskåp ut i hemmet? För många så är frågan felställd och man undrar istället vad ett apparatskåp är? Kärt barn har många namn, det vi menar är det elskåp som du har och vi tänkte peka på vikten av att byta ut detta. Gamla elskåp håller inte den standard man kan kräva i dagens allt mer teknologiska samhälle.

De proppar som finns tvingas bytas med jämna mellanrum och i många fall så kan det dessutom vara så att hela elcentralen inte klarar av den påfrestning den utsätts för. Det senare kan i sin tur leda till fruktansvärda olyckor. Många av de bränder man ser idag kommer som en följd av att de äldre elcentraler som finns är uttjänta och i så dåligt skick att de börjar brinna.

Det är en logisk följd av att vi idag använder mer el i hemmet och att belastningen är högre. Ett modernt apparatskåp - med vippsäkringar och med jordfelsbrytare - garanterar säkerhet på ett helt annat sätt.

Apparatskåp ger ett snyggare intryck

Man ska naturligtvis göra skillnad på ett apparatskåp och på elen som finns; det vi menar är att det ena inte utesluter det andra. Kontaktar du en elektriker - behörig sådan, viktigt! - för att byta elcentral och uppgradera detta så kan du på samma gång se till att få en snyggare lösning som smälter in i den övriga miljön.

Dagens apparatskåp går att skräddarsy utifrån krav på storlek, material och efter exempelvis färg. Det handlar om säkerhet, det handlar om smidighet och om en mer tilltalande estetik: byt till ett apparatskåp idag.

19 Mar 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)