Workshop för alla åldrar och kroppar på SITE (telefonplan) 6-11 juli

Välkommen att delta i en workshop för alla åldrar och kroppar

på SITE, Telefonplan 6-11 juli 2015

Kom måndag till lördag eller en enstaka dag, kl 12-16 helt kostnadsfritt, sprid gärna denna information i ert nätverk, familjer och vänner.

A song to… – är ett helaftonsverk av den norska koreografen Mia Habib med 18 dansare på scen. Föreställningen har premiär på Dansens Hus i Oslo under Ultima festivalen den 19 september 2015. Verket är inspirerat av monumental konst, massans kraft och street-art tekniken Parkour. I produktionen kommer det att finnas ett parti med upp till 50 människor på scenen, som springer, går och står i grupp. Målet är att publiken ska uppleva att en stor mängd människor kan fylla upp hela scenrummet och att gränsen mellan förställning och verklighet, dansare och ”vanligt folk” upplevs som gränslöst.

I förbindelse med projektet genomför Mia Habib, i ett samarbete med SITE, en 1-veckas workshop i SITE studion 6-11 juli där hon bjuder in ett stort antal deltagare att arbeta tillsammans med henne. Workshopen pågår mellan kl 12-16 varje dag, måndag till lördag. Man kan delta hela veckan eller kommer vid enstaka tillfällen. Självklart är det helt kostnadsfritt att vara med.

Deltagare i workshopen

Mia Habib Produktion och SITE söker personer i alla åldrar till workshopen. Det är inte ett krav att man har tagit en dansutbildning, snarare söker Mia både dansare och amatörer till denna workshop. Vi vill komma i kontakt med deltagare i alla åldrar, etnicitet, bakgrund och storlek. Man behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dans.

Nedan finns en länk till en konstnär som Mia har funnit inspiration från och som ger en vink om det estetiska uttrycket hon är ute efter.

spencer tunick

OBS under vår workshop behöver man inte vara naken.

Om du är intresserad att vara med på workshopen kontakta SITE genom info@sitesweden.se